Baza Firm - Piekarnictwo, Cukiernictwo | Szukaj | Dodaj wpis |
HERTZ POLSKA |
Adres (ulica): WARSZAWSKA Kod Pocztowy: 25-414 Miasto: KIELCE Województwo: Świętokrzyskie Email: biuro@hertz-polska.com.pl Website: http://www.hertz-polska.com Tel: 41 313 67 17 Fax: 41 313 67 16 Opis Firmy: Firma HERTZ POLSKA oferuje specjalnie przygotowane urządzenia do produkcji chleba, które spełniają oczekiwania każdego klienta. Już podczas procesu produkcji, maszyny dostosowywane są do indywidualnych potrzeb, dzięki czemu produkt jest w pełni dopasowany do Państwa wymogów. Jesteśmy polską firmą, a części i podzespoły wyprodukowane są w Unii Europejskiej. Zasięg działalności: Globalny Opis działalności: PRODUKUJEMY: Wywrotnica dzieży marki HERMANN Maszyna służy do przenoszenia ciasta z dzieży do leja dzielarki. Produkowana w wersjach dla różnych typów dzież z obrotem na lewo lub prawo. Poszycia i osłony wykonane ze stali kwasoodpornej. Wygarniacz ułatwia wyładunek ciast z dzieży podczas procesu opróżniania kotła do leja maszyny dzielącej Zaokrąglarka do ciasta marki HERMANN Urządzenie służy do mechanicznego zaokrąglania kęsów ciasta chlebowego. Zaokrąglarka wyposażona jest w panel sterowania z płynną regulacją prędkości obrotowej Wagodzielarka do ciast marki HERMANN Urządzenie służy do mechanicznego dzielenia ciasta. Działa na zasadzie swobodnego napełniania cylindra ciastem do ustalonej objętości. Posiada obracany pulpit sterowniczy - dokonuje się z niego zarówno odczytu ustalonej objętości jak i wszystkich regulacji. Podajniki poziome i pionowe Podajniki służą do transportu kęsów ciasta Wydłużarka do ciast marki HERMANN Urządzenie służy do wydłużania zaokrąglonych kęsów ciast pszenno- żytnich o wadze 450-1800 g i wydajności 1800 szt/godz. Maszyna posiada bezstopniową regulację taśmy wydłużarki, umożliwiającą optymalny dobór parametrów wydłużania Stacja odpoczynku dla ciast marki HERMANN Stacja odpoczynku służy jako stacja odpoczywająca dla zaokrąglonych kęsów przed wydłużaniem. Odbieracz marki HERMANN Odbieracz przeznaczony jest do odbioru ukształtowanych kęsów ciasta ułatwiając ich ułożenie na aparatach( koszykach,foremkach,taśmach załadowczych) |