Katalog produktów | Szukaj | Dodaj produkt |
5,50 zł i taniej Proszek kakaowy naturalny 10-12% |
Sprzedawca: CHOCO TRADE Producent: PL Opis produktu: Dobrej jakości proszek kakaowy krajowej produkcji z ziarna kakaowego pochodzenia WKS. Pakowany w worki a 25 kg/ paleta 750 kg. Ceny oczywiście do negocjacji. Dane techniczne: Wymagania fizykochemiczne i reologiczne Zawartość tłuszczu : min 10% Rozdrobnienie (sito 75qm) : 98,5% minimum Wilgotnośc : 5,0% maksimum pH : 6,0 maksimum kolor : light brown zapach : swoisty dla kakao Kryteria mikrobiologiczne Ogólna liczba bakterii : 5000/g Salmonellae: nieobecne /25 g Enterobacteriaceae: nieobecne /1 g Drożdże: 50 / g Escherichia coli: nieobecne /1 g Plesnie : 50 / g Produkt jest uważany za zadawalający jeśli wyniki są niż podane wartości maksymalne i dopuszczalny jeśli zostają przekroczone o współczynnik nie większy niż 10 (1 log). Odnośnie Enterobacteriaceae, ich występowanie jest dopuszczalne po identyfikacji, ale wszelki aspekt chorobotwórczy jest odrzucany. Wartość odżywcza (średnia wartość w 100 g produktu) wartość energetyczna 1379 kJ/332 kcal tłuszcz 10,0g w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 5,8 g weglowodany 14,7 g w tym: cukry 28,9 g białko 14,7 g sól 0,0049 g Warunki przechowywania / Termin przydatności do spożycia Kakao należy przechowywać w pomieszczeniach czystych, suchych, przewiewnych, bez obcych zapachów, wolnych od szkodników lub ich pozostałości. Wilgotność względna powietrza dla przechowywania kakao : nie powinna przekraczać 75%, a temp. 18° C. Należy unikać gwałtownych zmian temperatury i wilgotności. TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 24 miesiące od daty produkcji Zastosowanie: Cukiernictwo, piekarnictwo Cena sprzedawcy: 5,50 Link do produktu: http://www.chocotrade.pl Dane Kontaktowe: CHOCO TRADE Wioletta Janicka chocotrade@wp.pl kontakt@chocotrade.pl 501 389 105 |