Linia do chleba Glimek

Linia do chleba GlimekLinia do chleba Glimek
Zobacz wszystkie ogłoszenia bakeres
UŻYWANA linia do chleba Glimek. Jest to linia, która idealnie dostosowuje się do każdej piekarni.
Linia składa się z następujących maszyn:

- wagodzielarki SD 180 z duzym lejem pod wywrotnicę.
Dane techniczne:
Bardzo cicha praca maszyny: 72 dB(A)
Zbiornik oleju o pojemności 17 litrów ? prosty w napełnianiu
Regulacja prędkości pracy maszyny za pomocą falownika
Lej załadowczy 110 litrów
Automatyczne smarowanie komory dzielącej
Prosty demontaż osłon
Nóż dzielący wykonany ze stali kwasoodpornej bezUŻYWANA linia do chleba Glimek. Jest to linia, która idealnie dostosowuje się do każdej piekarni.
Linia składa się z następujących maszyn:

- wagodzielarki SD 180 z duzym lejem pod wywrotnicę.
Dane techniczne:
Bardzo cicha praca maszyny: 72 dB(A)
Zbiornik oleju o pojemności 17 litrów ? prosty w napełnianiu
Regulacja prędkości pracy maszyny za pomocą falownika
Lej załadowczy 110 litrów
Automatyczne smarowanie komory dzielącej
Prosty demontaż osłon
Nóż dzielący wykonany ze stali kwasoodpornej bezpośrednio przylega do leja załadowczego, co pozwala na całkowite opróżnianie leja podczas pracy
Wydajność: 750-1800 szt./godzinę
Zakres gramatur: 35-2300 gram.

- zaokrąglarki stożkowej CR-310: zaokrąglarka stożkowa przeznaczona jest do obróbki ciast pszennych, mieszanych i żytnich. Opatentowany system regulacji odstępu rynien zaokrąglających od stożka gwarantuje optymalne formowanie kęsów ciasta.
Dane techniczne:
Wydajność - 3600/h
Zakres wagi 30 - 1800 gramów
Waga netto 460 kg
Waga brutto 520
Objętość 1,33x1,30x1,75=3,03;

- międzygarowni IPP: komora przemysłowa Glimek IPP jest wykonana w formie modułowej i jest montowana zgodnie z wymaganiami klienta co do produktywności i czasu garowania, a także ma solidną konstrukcję ze stali nierdzewnej. Komora wyposażona jest w podwójny system ładowania.
Dane techniczne:
Wydajność Max. 3000/h
Zakres wagi 100 - 1500 gramów
Zasilanie 0,60 kW (min.)
Ciśnienie powietrza (podwójne podawanie) 6 bar
Liczba kieszeni 132-940.

wydłużarki MO-671: została skonstruowana tak, aby w 100% naśladować pracę ludzkich rąk przy końcowym formowaniu kęsa ciasta. Możliwość bardzo dokładanej regulacji wszystkich etapów wydłużania za pomocą pokręteł ze skalą sprawia, że maszyna znajduje zastosowanie przy produkcji wielu rodzajów chleba m.in.: chlebów standardowych w technologii na aparaty i w koszyczki, chlebów foremkowych, bagietek, bułek, spodów do pizzy, bułek kebabowych.
Dane techniczne:
Wydajność Max. 3000/h
Zakres wagi 30 - 1800 gramów
Szerokość - do 650 mm
Waga netto 550
Waga brutto 620
Objętość 2,05x1,00x1,92=4 m3.

Linia ma duży lej przystosowany do współpracy z wywrotnicą. Linia jest po remoncie i testach, wszystko pracuje prawidłowo.
Na linie udzielamy gwarancję. W okresie trwania gwarancji co 6 miesięcy bezpłatne przeglądy i konserwacja. Podana cena jest ceną netto.

ID UM_1500_0007
Typ: Sprzedam
Cena:  155 000 PLN
Kontakt:
Bakeres
Telefon: 508195853
Rzeszów
Podkarpackie
E-mail: handlowy@bakeres.pl
Data dodania: 2018-11-26

Szukaj - Baza Firm

Przepisy - Pieczenie

Bułki ze szczypiorkiem i serem brie

Przepisy, Receptury

portal piekarniczy

1. Składniki na ciasto czyli: mąkę, drożdże, cukier, sól, szczypiorek i wodę umieścić w dużej misce i następnie połączyć mąką, ...

Najczęściej czytane