Włókna Sojowe

Włókna  Sojowe
Zobacz wszystkie ogłoszenia Ingristar
Naturalne włókna Bean w postaci proszku o wysokiej zdolności wiązania wody (1:10). Używane do produkcji kiełbas, a także wszelkiego rodzaju mrożonych i chłodzonych dań gotowych. Gradacja - 80 mikronów (proszek).
Właściwości funkcjonalno-technologiczne:
● wysoko hydroskopijny , emulugujący ;
● obojętność na wszelkie składniki receptury, termostabilny , stabilny po schłodzeniu
● wzmocnia działańe emulgatorów, hydrokoloidów, protein
● zapewnia równomierny rozkład wilgoci i tłuszczu w całej objętości produktu;
● stabilizator tekstury, poprawia trwałość i wytrzymałość formy danego produktu;
● ochrona przed utratą wilgoci (wysuszaniem gotowego produktu) podczas przechowywania;
● wydłużenie okresu trwałości, świeżość i stabilności mikrobiologicznej produktu poprzez zmniejszenie aktywności wody;
● wzbogaca żywność w błonnik.
● Pochodzenie: Chiny
Nie posiada E-kodu
Dostawca: Ingristar Sp. z o.o.
Typ: Sprzedam
Cena:
Kontakt:
Ingristar
Telefon: +48 604 632461
Chelm
Lubelskie
E-mail: IngriPoland@gmail.com
Data dodania: 2016-04-06

Szukaj - Baza Firm

Przepisy - Pieczenie

Pizza na własną rękę?, Jaki ser?, Przepis, przygotowanie, pieczenie

Przepisy, Receptury

portal piekarniczy

Jak powstała pizza? Chociaż pizza towarzyszy nam od wieków, to jednak nie wiadomo skąd dokładnie pochodzi i kiedy powstała. Pierwsze jej fo...

Porady

Najczęściej czytane

Piekarnie, Cukiernie, Lodziarnie, zaopatrzenie piekarni, piece piekarnicze, wyposażenie piekarni, katalog firm, piekarnictwo,sklep Piekarnie, Cukiernie, Lodziarnie, zaopatrzenie piekarni, piece piekarnicze, wyposażenie piekarni, katalog firm, piekarnictwo,sklep