Technologia, a produkcja pieczywa![]() W produkcji pieczywa technologia zajmuje się głównie procesami mieszania, fermentacji i wypieku. Op... |
Nowel startuje z nową linią produkcyjną![]() Wiodący producent pieczywa mrożonego w Polsce – Nowel Piekarnia Nowakowski realizuje rozbudowę pa... |
Komora fermentacyjna zbudowana jest w całości z wysokogatunkowej stali kwasoodpornej.
Pracę komory nadzoruje inteligentne sterowanie mikroprocesorowe, co czyni urządzenie energooszczędnym i gwarantuje bardzo małą różnice pomiędzy parametrami zadanymi a rzeczywistymi.
Wnętrze komory jest oświetlone, dzięki czemu poprzez zamontowaną w drzwiach szybę, można na bieżąco śledzić proces fermentacji.
Wymiary komór mogą być dostosowane do indywidualnych potrzeb użytkownika.
Pizza na własną rękę? Jaki ser? Przepis, przygotowanie, pieczenie![]() Jak powstała pizza? Chociaż pizza towarzyszy nam od wieków, to jednak nie wiadomo sk... |