W dniach 17-18.04.2018r. w Expo Mazury w Ostródzie odbędzie się trzecia edycja targów Mazury HoReCa. Poprzednie edycje cieszyły się sporym zainteresowaniem wystawców i odwiedzających, każda z nich zgromadziła ponad stu wystawców z branży gastronomicznej, hotelarskiej i cateringowej. Drugą edycję wydarzenia rozszerzyliśmy dodatkowo o cukiernictwo i piekarstwo ze względu na rosnące zainteresowanie branży najwyższej jakości pieczywem, wyrobami cukierniczymi i deserami. Pozytywny odbiór tej inicjatywy skłania nas do jej kontynuacji podczas Mazury HoReCa 2018.
Formuła B2B targów Mazury HoReCa opiera się na krótkich spotkaniach biznesowych wystawców z potencjalnymi kontrahentami (Hosted Buyers). Taka formuła umożliwia bardziej precyzyjne dotarcie z ofertą do zainteresowanych odbiorców, nawiązanie nowych kontaktów, podpisanie pierwszych umów. Podczas Mazury HoReCa 2017 blisko stu Profesjonalnych Kupujących spotkało się z wystawcami.
Mocnym punktem Mazury HoReCa są prestiżowe konkursy kulinarne. Oprócz kolejnych edycji „Zielona Budka Master Challenge”, „Drób na Polskim Stole”, „Gęsina w Restauracji” podczas trzeciej edycji wydarzenia pojawi się także nowy konkurs – „Babiniec 2018” – kierowany do Kół Gospodyń Wiejskich z całej Polski. Konkursowi będzie patronował Marszałek Województwa Warmińsko-Mazurskiego. Marszałek objął ponadto swoim patronatem Strefę Regionów, w której pojawią się najlepsze regionalne produkty.
Adres Mazury HoReCa 2018:
EXPO Mazury S.A.
Adres: Grunwaldzka 55, 14-100 Ostróda
www: http://mazuryhoreca.pl
EventList powered by schlu.net
Chleb z otrębami - Zdrowe nie znaczy nudneZapach chleba, który wypełnia dom podczas jego pieczenia przywołuje najwspanialsze wspomnienia z dz... |