Specjaliści z piekarni, przemysłu cukierniczego i czekolady muszą ciągle rozwijać się, unowocześniać różne aspekty swojej działalności.
Codzienne napotykają na wyzwania, z którymi muszą zmierzyć się: przygotowanie i produkcja, nowy zakres produkcji, doprecyzowanie oferty sklepów, zarządzanie zespołami, komunikowanie się z klientami i zarządzanie nimi. Dokonują kluczowych wyborów jak np. wybór opakowania, planu rozwoju, wyboru sprzętu, produktów. Na te i inne nurtujące zagadnienia uzyskamy odpowiedź będąc na Europain 2018 - Międzynarodowych Targach Piekarstwa, Lodziarstwa, Wyrobów Czekoladowych i Słodyczy.
Strona www: http://www.europain.com/en
EventList powered by schlu.net
Bułki ze szczypiorkiem i serem brie1. Składniki na ciasto czyli: mąkę, drożdże, cukier, sól, szczypiorek i wodę ... |