Piece gastronomiczne – rodzajeW profesjonalnej kuchni nie może zabraknąć takiego urządzenia, jak piec gastronomiczny, pozwalający na... |
Studium Przypadku: Jak udoskonaliliśmy efektywność i kontrolę jakości w procesie aplikacji oleju na formy do wypieków?Automatyzacja, nadzorowanie jakości i efektywniejsze wykorzystanie surowców – to główne atuty, które Kl... |
Książki - Piekarnictwo Cukiernictwo
Barbara Jakimowicz-Klein
Przepisy, rady i wskazówki, dzięki którym łatwo będzie upiec w domu chleb, bułki, chałki i rogale. I to takie, na jakie akurat mamy ochotę: z rodzynkami lub ziołami, ze słonecznikiem lub orzechami, razowe, pszenne i wieloziarniste...
- przepisy na pieczywo, pieczone w domu
- jak upiec chleb bez specjalnego pieca i konserwantów?
- chleb z dodatkami: dynią, otrębami, orzechami itp
Przepis na sernik na zimno z bakaliamiW upalne dni rezygnujemy z czekoladowych, topiących się słodkości na rzecz orzeźwiających, ... |