Studium Przypadku: Jak udoskonaliliśmy efektywność i kontrolę jakości w procesie aplikacji oleju na formy do wypieków?![]() Automatyzacja, nadzorowanie jakości i efektywniejsze wykorzystanie surowców – to główne atuty, które Kl... |
Substancje żelujące i stabilizujące w przemyśle cukierniczym![]() Aby uzyskać idealny wygląd i konsystencję wypieków, deserów oraz kremów, pracownicy przemysłu cu... |
Książki - Piekarnictwo Cukiernictwo
Tytuł: Drobne wypieki. Technologia w cukierni. Wyd. 1
Autor / Redaktor: Wilfried Seibel
ISBN: 978-83-01-18470-4
Cena katalogowa: 99 zł
Data wydania: 2016-11-10
Pizza na własną rękę? Jaki ser? Przepis, przygotowanie, pieczenie![]() Jak powstała pizza? Chociaż pizza towarzyszy nam od wieków, to jednak nie wiadomo sk... |