Studium Przypadku: Jak udoskonaliliśmy efektywność i kontrolę jakości w procesie aplikacji oleju na formy do wypieków?![]() Automatyzacja, nadzorowanie jakości i efektywniejsze wykorzystanie surowców – to główne atuty, które Kl... |
Substancje żelujące i stabilizujące w przemyśle cukierniczym![]() Aby uzyskać idealny wygląd i konsystencję wypieków, deserów oraz kremów, pracownicy przemysłu cu... |
Komora fermentacyjna zbudowana jest w całości z wysokogatunkowej stali kwasoodpornej.
Pracę komory nadzoruje inteligentne sterowanie mikroprocesorowe, co czyni urządzenie energooszczędnym i gwarantuje bardzo małą różnice pomiędzy parametrami zadanymi a rzeczywistymi.
Wnętrze komory jest oświetlone, dzięki czemu poprzez zamontowaną w drzwiach szybę, można na bieżąco śledzić proces fermentacji.
Wymiary komór mogą być dostosowane do indywidualnych potrzeb użytkownika.
Pizza na własną rękę? Jaki ser? Przepis, przygotowanie, pieczenie![]() Jak powstała pizza? Chociaż pizza towarzyszy nam od wieków, to jednak nie wiadomo sk... |