Substancje żelujące i stabilizujące w przemyśle cukierniczym![]() Aby uzyskać idealny wygląd i konsystencję wypieków, deserów oraz kremów, pracownicy przemysłu cu... |
Technologia, a produkcja pieczywa![]() W produkcji pieczywa technologia zajmuje się głównie procesami mieszania, fermentacji i wypieku. Op... |
Komora fermentacyjna zbudowana jest w całości z wysokogatunkowej stali kwasoodpornej.
Pracę komory nadzoruje inteligentne sterowanie mikroprocesorowe, co czyni urządzenie energooszczędnym i gwarantuje bardzo małą różnice pomiędzy parametrami zadanymi a rzeczywistymi.
Wnętrze komory jest oświetlone, dzięki czemu poprzez zamontowaną w drzwiach szybę, można na bieżąco śledzić proces fermentacji.
Wymiary komór mogą być dostosowane do indywidualnych potrzeb użytkownika.
Chleb żytni - przepis![]() Składniki na zaczyn - chleb żytni - 2garście mąki żytniej (z pełnego przemiału - ... |