Piece gastronomiczne – rodzajeW profesjonalnej kuchni nie może zabraknąć takiego urządzenia, jak piec gastronomiczny, pozwalający na... |
Studium Przypadku: Jak udoskonaliliśmy efektywność i kontrolę jakości w procesie aplikacji oleju na formy do wypieków?Automatyzacja, nadzorowanie jakości i efektywniejsze wykorzystanie surowców – to główne atuty, które Kl... |
Komora fermentacyjna zbudowana jest w całości z wysokogatunkowej stali kwasoodpornej.
Pracę komory nadzoruje inteligentne sterowanie mikroprocesorowe, co czyni urządzenie energooszczędnym i gwarantuje bardzo małą różnice pomiędzy parametrami zadanymi a rzeczywistymi.
Wnętrze komory jest oświetlone, dzięki czemu poprzez zamontowaną w drzwiach szybę, można na bieżąco śledzić proces fermentacji.
Wymiary komór mogą być dostosowane do indywidualnych potrzeb użytkownika.
Przepis na sernik na zimno z bakaliamiW upalne dni rezygnujemy z czekoladowych, topiących się słodkości na rzecz orzeźwiających, ... |